Zoeken

Onderneming

Geschiedenis

ECLISSE France is gevestigd in Frankrijk en is het allereerste filiaal van de Italiaanse groep met dezelfde naam gespecialiseerd in de productie van binnendeuren van topkwaliteit.

Het bedrijf werd in 1989 door Luigi De Faveri opgericht in Falzé di Piave in de buurt van Treviso. Luigi is een specialist in de bouw van metalen frames en profielen. ECLISSE wordt algemeen op de internationale markt erkend als bedrijf dat deurkozijnen voor in de wand schuivende schuifdeuren heeft geperfectioneerd.

Al meer dan 25 jaar stelt ECLISSE u een breed gamma technische oplossingen voor bedoeld voor de inrichting van de binnenruimte en de verbetering van het wooncomfort: frames, lijstwerk, rails, houten of glazen deuren, automatismen, profielen en accessoires.

De geschiedenis is deze van een onderneming die zich onderscheid door een innovatieve geest, een constant engagement en een voortdurende zoektocht naar nieuwe ontwikkelingen met een reële betrokkenheid van de teams met eenzelfde ambitie: Openen op de toekomst.

Kerncijfers

De groep ECLISSE heeft een omzet van 53 miljoen euro (2014) en heeft 10 filialen, waaronder het bedrijf in Frankrijk, aanwezig in meer dan 50 landen.

ECLISSE France in cijfers:

• 27 medewerkers in het hoofdkantoor
een team van 10 commerciële medewerkers
• 70.000 kozijnen en lijstwerk
• 5.000 deuren per jaar

Producten

ECLISSE stelt u een breed gamma technische oplossingen voor:

Schuifdeurkozijnen bestaande uit een frame, een deur, een greep en eventueel een deurlijst.

Gelijkmuurse zwenkdeuren bestaande uit een lijstwerk, een deur en een doos met hang- en sluitwerk.

Kozijnen en lijstwerk zijn compatibel met de pleisterwanden of te bepleisteren wanden van standaardafmetingen of buiten standaard met een of twee opengaande delen, met of zonder bekleding.

De houten deuren hebben een massieve kern of zijn gemaakt van een houten raster met bordkarton en zijn voorgelakt of voorzien van een bijzondere afwerking. De glazen deuren zijn gemaakt met een enkel glaspaneel of met een aluminiumframe met of zonder versiering.

Grepen, sloten, motoren, dempers en accessoires zijn in optie verkrijgbaar.

Eigen creaties op basis van een samenwerking tussen filialen en een constante zoektocht naar innovatie.

Het Franse filiaal van ECLISSE is sturend voor de hele groep. De teams geven blijk van een degelijke marktkennis van binnendeuren en worden in alle fases van het ontwerp- en het ontwikkelingsproces van nieuwe producten van het merk betrokken. Het is door deze creatieve samenwerking dat de originele oplossingen van ECLISSE ten volle beantwoorden aan de problematieken van de Franse markt en kunnen worden aangepast aan de behoeften van particulieren en professionals.

Sinds haar oprichting in 1989 heeft ECLISSE meer dan 30 octrooien neergelegd.

Deze zijn elk het resultaat van een constante investering in onderzoek en ontwikkeling. Ze zijn het bewijs van de trendsetterkwaliteiten van de groep zowel wat betreft gebruikscomfort als op het vlak van plaatsingsgemak en onderhoud van de producten: integratieoplossing voor bekabeling en elektriciteitskasten in het frame, bevestigingssysteem zonder laswerken van het raster, uittrekbare rail om na montage extra uitrusting aan te brengen, verwijderbare sokkel voor de correctie van de hoogteverschillen tussen frame en vloer, uitlijnstang en zelfcentraliseringssysteem voor de montage, enz.

Openen op de toekomst.

Voor meer esthetiek en comfort in uw woning.

De blik gericht op de toekomst, dat is de kern van onze strategie: een engagement voor innovatie, altijd een slag voor blijven, om producten voor te stellen met een moderne look, gemakkelijk te plaatsen en die het interieur meer comfort bieden.

De bestaansreden van ECLISSE is klanten tevreden te stellen op esthetisch en praktisch vlak en tegelijk het werk van plaatsers vergemakkelijken zodat zij productiever kunnen worden. We hechten heel veel belang aan creativiteit, een luisterend oor naar onze klanten en aan harmonie binnen ons team.

Naar de perfectie.

We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Het is onze bedoeling om innoverende frames te ontwikkelen en te produceren, die robuust zijn en gemakkelijk kunnen worden geplaatst. Het is onze ambitie om een revolutie te ontketenen in het concept van schuifsystemen. We willen een antwoord bieden op alle vragen en behoeften betreffende ruimte-indeling. We willen onze producten verder op constante wijze laten evolueren door u praktische en esthetische oplossingen voor te stellen.

Een uitgewerkt product. Kwaliteitsvolle plaatsing.

Om te komen tot een kwaliteitsvolle binnendeur moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

Een stevig frame of lijstwerk. Deze zal immers integraal deel gaan uitmaken van de wand. als het frame uitsteekt of scherpe randen heeft, is ook de wand niet vlak. Het metaal moet dus worden geplooid om resistenter te worden Een massieve, gesloten cassette afgewerkt met een staalplaat is niet noodzakelijk resistenter dan een opengewerkt systeem: het zijn de plooien en dwarsverbindingen die vervorming voorkomen.

Een kwaliteitsvol schuifsysteem: het railmateriaal, de geleidewagentjes en het type rollagers of nog de kwaliteit van de scharnieren, hebben elk individueel belangrijke gevolgen voor de beweging van de deur.

De samenstelling van het metaal bepaalt de weerstand tegen corrosie en bijgevolg ook de levensduur. Daarom gebruiken we ook elektroverzinkt staal.

We denken na. We luisteren.

Om onze nieuwe oplossingen te ontwikkelen hebben we eerst geluisterd naar gebruikers en installateurs. Na 25 jaar en na meer dan 30 octrooien blijven we onszelf perfectioneren.

Het is onze bedoeling om erover te waken dat onze klanten kiezen voor ECLISSE-producten omwille van hun betrouwbaarheid en stevigheid. En we doen er alles aan om onze verbintenissen na te komen.

Dessin technique de portes
Salariés Eclisse

 

Werken bij Eclisse

Eclisse is een dynamische onderneming actief op de bouwmarkt in Frankrijk en in het buitenland. Tegelijk vinden we het belangrijk om ons familiale karakter te behouden. Door lid te worden van ons team werkt u in een serene en creatieve sfeer waar iedereen tot zijn recht komt en de kans krijgt om zijn of haar competenties te ontwikkelen. Het succes van Eclisse komt van het vermogen om de uitvoering van innoverende projecten toe te vertrouwen aan een team medewerkers. Als u ons team wilt komen vervoegen, stuur ons dan uw cv op het e-mailadres info@eclisse.fr en vermeld het gewenste activiteitendomein. Uw gegevens worden in onze database geregistreerd en zullen vertrouwelijk worden behandeld.